Hoi, mijn naam is Zappa ik ben een dwerg poedel, werk in Veghel en woon in Uden. Mijn vrouwtje, de fantastische trimster van deze trimsalon heeft mij genomineerd voor de verkiezing van de mooiste hond van Nederland. Deze wordt georganiseerd door Animal event in samenwerking met Farm food hondenvoeding. De finale vindt plaats tijdens het Animal event. Maar om daar te komen heb ik stemmen nodig, stemmen kan via www.mooistehond.nl/zappa-uden

Stemmen kan vanaf 7 september tot 5 oktober. De finale is op 18 oktober, onder voorbehoud van corona maatregels.

Waarom ben ik de mooiste hond!? Omdat ik mooi van buiten ben en speciaal van binnen. Elk kapsel staat mij super, momenteel sta ik in het retro kapsel Royal Dutch. Want retro is het nieuwe sexy. Ik werk ook als salon poedel bij Trimsalon ZorZap de trimsalon van mijn vrouwtje, wat ik heel goed doe volgens mijn vrouwtje.

In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur door mee te doen aan dogsurvivals en te genieten van leuke boswandelingen. Maar ik vind het ook leuk om samen met de baas te trainen voor dog dance. Zo stonden we vorig jaar tijdens het Animal event in de finale van de Farm food talentenjacht en dat als groentje in de sport.

Ik kan natuurlijk een heel boekje vol schrijven over waarom je op mij moet stemmen, maar dan wordt dit stukje veelte lang. Dus stem op Zappa want ik ben mooi van buiten en speciaal van binnen.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *