Bij Trimsalon ZorZap is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor jouw hond. Als aanvulling op de verplichte jaarplanning. U heeft de keuze uit 3 abonnementen, het super de luxe ZorZap V.I.D. abonnement, ZorZap Basic en het ZorZap Shorty abonnement speciaal voor kortharige rassen.

In het kort.

  • Alle abonnementen zijn inclusief jaarplanning!(volgens kalenderjaar)
  • Bij aanmelding krijgt u altijd eerst een offerte.
  • Bij alle abonnementen zit een gratis welkomst cadeautje!
  • Alle abonnementen krijgen 10% korting op het jaartotaal!
  • Je krijgt maandelijks een factuur met een vast bedrag, met betaallink of automatisch incasso.
  • Het maandbedrag wordt afgestemd op jouw hond en jouw wensen. Buiten eventuele vlooientoeslag heb je geen extra kosten meer bij het afrekenen.
  • Dit geeft je als baas meer overzicht in je eigen financiën.
  • Afhankelijk van het abonnement naar keuze zitten er diversen extra’s bij.
  • Je hoeft alleen de hond te brengen en later weer op te halen, de betaling gaat op afstand of automatisch. Dit geeft aan de balie meer tijd voor een extra praatje voor wat extra advies of gewoon even kletsen.
  • Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

zorzap abbo door Natasja Schel Cremers

Hoe werkt de prijsberekening.

Aan de hand van de jaarplanning van uw hond wordt een jaartotaal berekend, afgaande van voorgaande kennis over de vachttoestand en karakter van uw hond wordt hier een meerprijs bij opgeteld. Is uw hond voor mij nog onbekend dan volgt er eerst een kennismakingsbehandeling. Afhankelijk van het gekozen abonnement worden hier kosten van opgeteld of afgetrokken. Daarna wordt het jaartotaal gedeeld door 12, de uitkomst hiervan is uw maandbedrag. Stapt u later in het jaar in dan wordt de berekening hier op aangepast. Let op, eventuele vlooientoeslag wordt niet mee berekend en dient dus bij de trimbehandeling worden afgerekend indien dit voorkomt.

ZorZap V.I.D. (Very Important Dog)

Het ZorZap Very Important Dog abonnement is geschikt voor alle knip, pluk en wol rassen die graag extra verwend willen worden. Naast de jaarplanning met een passende frequentie voor uw hond met een minimum van 4x per jaar. Heeft u de mogelijkheid om tussentijds extra langs te komen voor het knippen van de nagels of om de oogjes een keer extra vrij te laten knippen. Maar dat is nog niet alles, ik maak voor uw hond ook nog een persoonlijk verzorgingsplan voor thuis. Vol met tips en adviezen om de vacht thuis mooi en gezond te houden. Indien gewenst aangevuld met tips voor gedrag, opvoeding. Geen vraag is te gek, weet ik iets niet dan zoek ik het voor uw uit.

Alle V.I.D. honden krijgen ook een leuk en uniek verjaardagscadeautje. Bestaand uit iets lekkers en iets leuks. Met het lekkers houd ik rekening met eventuele allergieën en het leuks wordt door mij zelf gemaakt en zal jaarlijks wisselen in thema. Het is dus echt een uniek en exclusief cadeau met een persoonlijke ZorZap touch.

ZorZap Basic

Het ZorZap Basic abonnement is geschikt voor alle knip, pluk en wol rassen waarvoor de basis al goed genoeg is. je hebt hiermee wel het comfort van een vast maandbedrag wat voor jouw een fijn overzicht kan geven voor de financiën. Maar geen verzorgingsplan of verjaardagscadeau. Naast de jaarplanning met een passende frequentie voor je hond met een minimum van 4x per jaar. Heb je de mogelijkheid om tussentijds extra langs te komen voor het knippen van de nagels of om de oogjes een keer extra vrij te laten knippen.

ZorZap Shorty

Het ZorZap Shorty abonnement is speciaal bedacht voor alle kortharige rassen net zoals salonhond Zorro. Naast de jaarplanning met een passende frequentie voor je hond met een minimum van 4x per jaar. Heeft u de mogelijkheid om tussendoor extra langs te komen voor het knippen van de nagels. Om je extra te ondersteunen om overmatig verharen te voorkomen of om het verharen te verminderen krijgt u van mij ook een persoonlijk verzorgingsplan voor uw hond vol met do’s en don’ts aangevuld met huishoudtips voor een snelle en makkelijke schoonmaak voor als er toch nog net wat teveel vacht los komt. Want als baas van een kortharige hond weet ik ook hoeveel vacht er in huis kan komen tijdens de ruiperiodes.

Bent u na dit alles geïnteresseerd geraakt in een van de abonnementen!

Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de aanmeldpagina.

Bent u al een bekende klant met jaarplanning of wilt u later in het jaar overstappen naar een abonnement. Dan kunt u voor een offerte ook contact opnemen via natasja@trimsalonzorzap.nl of via WhatsApp naar 0681053919