Deze blog is gearchiveerd, het nieuws en de informatie is verouderd of niet meer relevant.

Afgelopen tijd heb ik het regelmatig gemeld dat er een belangrijke mededeling aan kwam en dat ik een belangrijke beslissing had. 

ik wou dit eigenlijk pas op 1 oktober bekend maken want dan waren alle zaken achter de schermen voor alle partijen duidelijk en dan was ik goed voorbereid op alle vragen. Maar om de vele vragen voor te zijn maak ik het toch maar eerder bekend. 

Trimsalon ZorZap gaat verhuizen per 1 Januari 2023. Ik maak dit jaar nog af op de locatie bij de Intratuin te Veghel. 

De nieuwe locatie bevind zich in Volkel(exacte locatie maak ik bekend zodra dit kan). Ik zal daar maximaal maar 3 dagen gaan trimmen, welke dagen dit zijn daar kan ik nog geen uitspraak over doen want dit is nog in overleg. In een andere blog zal ik de reden hiervoor verder toelichten. Dit is ook de belangrijkste reden waarom ik niet op de huidige locatie verder ga. Het is zonde van de mooie ruimte om hier maar 3 dagen te gaan werken en ik ben geen persoon om personeel of stagiaires om mee heen te hebben.  

Omdat ik op de nieuwe locatie minder ga werken kan helaas niet iedereen mee verhuizen. Heeft u zich aangemeld voor de jaarplanning van 2023 en bent u bereid om mee te verhuizen. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. 

Ik ga pas honden wegsturen wanneer ik de jaarplanning niet meer rond krijg. VOL = VOL dus! 

Meer informatie volgt zodra ik hier duidelijkheid over heb. Morgen 11-september post ik een nieuw bericht met de uitleg over de verhuizing en waarom ik ook ga terugschalen in trimuren. 

Lees je dit als collega trimster en wil jij de trimruimte bij de Intratuin in Veghel huren of wil je daar aan de slag in loondienst! Stuur dan jouw reactie naar sollicitatie@veghel.intratuin.nl of bel naar  0413-350816 en informeer naar de mogelijkheden. 


0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *