Trimsalon ZorZap
De trimsalon in Volkel voor honden van Volkel e.o. 

Rudigerstraat 32

5408 AB Volkel

Parkeren kan op het schakelplein, dit mag niet voor de ingang van de trimsalon!

achtergrond

natasja@trimsalonzorzap.nl

0681053919 

KVK 66045258

BTW NL002326439B57

 Per 1 Jan 2023 wordt er alleen nog maar gewerkt met jaarplanningen( nagels knippen uitgezonderd) Een jaarplanning is verplicht!

In het klantenbestand van Trimsalon ZorZap is er per februari 2024 ruimte voor circa 20 nieuwe vaste klanten. Nagels knippen kan vaak tussendoor, hier hoeft u geen vaste klant voor te zijn. Ook kunt u de facebookpagina en website in de gaten houden voor last minut open plekjes, deze zijn voor iedereen beschikbaar.  

 

Annuleringsvoorwaardes. voor de volledige algemene voorwaardes klik hier. 

  •  Indien een annulering 48 uur voor het afgesproken tijdstip van de trimbeurt plaatsvind is deze kosteloos.
  • Annulering binnen 48 uur noch 24 uur  van het afgesproken tijdstip van de trimbeurt bedragen 50% van het verschuldigde bedrag. Voor de gereserveerde tijd. De opdrachtgever heeft pas weer recht op een nieuwe overeenkomst na het betalen van het verschuldigde bedrag.
  • Indien de opdrachtgever zonder kennisgeving niet verschijnt op het afgesproken tijdstip dan zal de Trimsalon 75% van het bedrag in rekening brengen voor de gereserveerde tijd.
  •  Abonnementhouders hebben geen recht op geld terug of kortingen bij annulering door de opdrachtgever zelf. Waar mogelijk kan de trimbeurt worden verzet.
  • De opdrachtgever behoud zich het recht om af te zien in noodsituaties, welke worden beoordeeld door de Trimsalon.