Lieve klanten van Trimsalon ZorZap.

Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje. inmiddels al 12 weken. 

Daarom zal ik van 6 november 2023 tot 12 februari 2024 met zwangerschapsverlof gaan. Let op! bij complicaties kan dit anders verlopen.  Alle afspraken die in deze periode vallen komen dus te vervallen. 

Informatie voor abonnementhouders!       Collega trimsalons om naar uit te wijken!

Ik weet niet hoe de zwangerschap zal verlopen en zal misschien soms een afspraak moeten verzetten of er zijn wellicht extra handen aanwezig bij grotere honden die niet geheel zelfstandig op tafel en in bad stappen. Maar gelukkig werken de meeste honden goed met mij samen en is het slechts een enkeling die een extra zetje nodig heeft. 

I.v.m mijn zwangerschapsverlof laat ik de herfstvakantie vervallen 13, 14, 16, 20 en 21 oktober komen dus extra beschikbaar voor het eventueel naar voren halen van een trimafspraak. 

Na mijn zwangerschapsverlof zitten we weer in een nieuw jaar, houd dus alvast rekening met de gebruikelijke jaarlijkse prijswijziging. Tevens is het nog niet bekend of ik volgend jaar dezelfde openingstijden en dagen hanteer, wellicht zal ik een dag meer open zijn om de trimuren te spreiden. Want met een kleine erbij vindt ik het soms toch lange overwerken tot 6 uur niet meer haalbaar. 

Ik heb ook besloten om een startlijst te maken voor na mijn zwangerschapsverlof van 20 honden/baasjes die dan als eerste aan de beurt zijn. Ben jij een bestaande vaste klant en wil jij hier op staan stuur dan een appje naar 0681053919 of een mail naar natasja@trimsalonzorzap.nl   !VOL = VOL!  

Aanmelden voor de nieuwe jaarplanning van 2024 kan vanaf september, via de aanmeldpagina op de website, via de mail; natasja@trimsalonzorzap.nl of via Whatsapp; 0681053919 Let op, mondeling melden aan de balie is niet voldoende ik heb hier schriftelijk bewijs voor nodig. Vol is namelijk vol, ik heb maandelijks vaak maar plek voor circa 40 afspraken en deze staan zo vol omdat vele vaak elke 6 a 8 weken komen. Ook geef ik graag iedere hond voldoende tijd in de dag planning om de kwaliteit hoog te houden en de hond voldoende rust te geven als de behandeling wat langer duurt of als dit nodig is i.c.m. het karakter van de hond. 

informatie voor abonnementhouders, 

Voor de abonnementhouders met een jaarabonnement zal oktober de laatste betaalmaand zijn en termijn 11 en 12 van de betaling komen te vervallen, heb je wel alle afspraken van de jaarplanning gebruikt dan gaan de termijnen wel door. Wil je het abonnement in 2024 vernieuwen of heb je nu nog geen abonnement en wil je dat volgend jaar wel houdt dan de website in de gaten. Want volgend jaar veranderen er wat zaken rondom de abonnementen. Deze zal ik rond September bekend maken en vanaf dan kun je het abonnement vernieuwen of je er voor aanmelden. Heb je een V.I.D. abonnement en is jouw hond jarig tijdens mijn zwangerschapsverlof! Dan staat het cadeautje al klaar in oktober. Iedere abonnementhouder heeft ook nog steeds recht op een welkomscadeautje, door omstandigheden hebben deze helaas vertraging opgelopen(ik maak deze ook zelf net als het V.I.D. verjaardagscadeautje) Ik ga het omtoveren tot een bedankt cadeautje en zorg dat iedere ZorZap abbonementshond er een heeft gehad voordat ik met zwangerschapsverlof ga. 

 

Collega trimsalons om naar uit te wijken, 

Het is landelijk overal druk bij veel trimsalon en al helemaal rond de kerstperiode. Maar ik heb mijn best gedaan om voor jullie een klein lijstje bij elkaar te rapen van Lieve Top Collega’s waar jullie tijdens mijn zwangerschapsverlof terecht kunnen om naar uit te wijken. 

Hondentrimsalon Lux

Lindy van de Kerkhof

N.C.B laan 91

5462GC Veghel

Tel:    06 81559667

email: info@hondentrimsalonlux.nl 

 

Trimsalon Tika (nog in opleiding, maar laatste examens in september. Succes collega in spe) 

Bergstraat 27

5427EA Boekel

Mob: 0617026402

 

Trimschop Amadeus 

Burgemeester van de Weidenlaan 4
5741 AT Beek en Donk

Tel: 0492 – 461444

 

Trimsalon Skon Hondjes 

Cederhoutstraat 35

5706 XB Helmond

Mob: 0614023244 

 

Trimsalon “indekarstraat”

Karstraat 22a

5451 AV Mill

Mob: 0630700101


0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *