Deze blog is gearchiveerd, het nieuws en de informatie is verouderd of niet meer relevant.

Jullie hebben het wellicht net gelezen! Vanaf 1 januari 2023 is een jaarplanning voortaan verplicht.

Om het jullie als baas nog makkelijker te maken en voor jullie hond nog luxer en exclusiever heb ik de abonnementen bedacht. Ik heb hier nog geen leuke fancy naam voor en ik weet ook nog niet of het een basis abonnement of meerdere verschillende met gradaties in luxe.

Maar het volgende weet ik wel!

  • Het is een luxe aanvulling op de jaarplanning.
  • Je betaald maandelijks een vast bedrag voor alle trimbehandelingen die dat jaar staan ingepland. Welke automatisch van je rekening wordt afgeschreven.
  • Je kunt als bonus kosteloos tussentijds op afspraak langskomen voor het knippen van de nagels, oogje vrij knippen of extra advies voor de vachtverzorging thuis.
  • Met een uitzondering van vlooientoeslag indien nodig heb je geen extra kosten. De abonnement kosten zijn volledig afgestemd op je hond en jouw wensen.
  • Je hoeft alleen de hond te brengen en later weer op te halen, de betaling gaat dus automatisch. Dit geeft aan de balie meer tijd voor een extra praatje voor wat extra advies of gewoon even kletsen.

Vanaf 19 juli 2022 wil ik dit achter de schermen gaan uittesten hiervoor ben ik nog op zoek naar een testpanel van 5 deelnemers. Deze 5 deelnemers krijgen van mij als dank direct toegang tot de top positie op de jaarplanningslijst van 2023. Hiermee ben je vrijwel verzekerd van een planning die nagenoeg perfect aansluit op de vaste frequentie van jouw hond.

Heb jij nu een jaarplanning of op zijn minst doorgepland tot aan mijn kerstvakantie en wil je met jouw hond(en) in het testpanel!

Stuur dan een whatsapp naar 0681053919 of email naar natasja@trimsalonzorzap.nl

Met je naam, contactgegevens en adres inclusief ibanrekeningnummer. Voor een offerte en facturatie van de resterende behandelingen voor dit jaar na 19 juli.

Meer informatie over de abonnementen volgt na 19 juli.


1 reactie

Jaarplanning Verplicht! – Trimsalon ZorZap · 06/06/2022 op 17:03

[…] Meer informatie over het testenpanel en de abonnementen vind je hier. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *