Deze blog is gearchiveerd, het nieuws en de informatie is verouderd of niet meer relevant.

Uitgebreide uitleg naar aanleiding van de facebook live van zaterdag 4 juni 2022.

 

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen! De jaarplanningen worden vanaf 1 januari 2023 verplicht! Met een minimum van 4x per jaar! Wil je dus klant blijven bij ZorZap en je hond door mij laten trimmen, dan kan dit dus alleen nog maar met een jaarplanning.

 

Zoals vele van jullie al gemerkt hebben is het ondanks de klantenstop van mei 2021 nog steeds erg druk en vol in de agenda van ZorZap. Om hier beter mee om te gaan ben ik dit jaar begonnen met het maken van jaarplanningen. Iedere hond heeft tenslotte zijn of haar eigen vaste frequentie voor de trimbeurt. Naar aanleiding van de vele positieve berichten en door de vele voordelen voor baas, hond en trimster heb ik de keus gemaakt om alleen nog maar met jaarplanningen te gaan werken.

 

De voordelen voor u als baas zijn o.a. dat;

 

  • Je hond op de vaste trimfrequentie staat ingepland.
  • Je hoeft niet meer te bellen voor een afspraak.
  • Je hond geen wachttijd heeft tot dat er een plekje vrij is.
  • Je voorkomt hiermee dat jouw hond ernstige klitten krijgt, waar je voor moet bijbetalen!

 

De voordelen voor uw hond zijn;

 

  • Er wordt optijd ingegrepen door een professional om pijnlijk ontklitten te voorkomen!
  • Een hogere trimfrequentie zorgt voor een betere band tussen trimster en hond en maakt de vachtverzorging onderdeel van het leven van de hond in plaats van een moetje.
  • Het welzijn van uw hond verbeterd doordat ik als professional optijd kan ingrijpen. 

 

Om te zorgen voor een betere service omtrent incidenteel verzetten van zowel uw kant als mijn kant in geval van nood. Komt er wel een maximum, Wat dit maximum is weet ik pas na 19 Juli tevens hoop ik dan ook al mijn vakantie en sluitingsdagen van 2023 te weten. Vanaf september 2022 kunt u uw hond(en) aanmelden voor de jaarplanning van 2023. Let op! De planningen worden gemaakt aan de hand van aanmeld volgorde, hoe hoger je op deze lijst staat hoe groter de kans is dat de planning het meest overeenkomt met de frequentie en gewenste dag/tijd.

 

Ik hoop dat ik vele van jullie die nu ook al een jaarplanning hebben volgend jaar ook weer mag verwelkomen!

 

 

Wil je het nog een stapje luxer voor jezelf en je hond! Dan kun je vanaf 1 januari 2023 ook kiezen voor een abonnement. Om dit achter de schermen uit te testen ben ik nog op zoek naar een testpanel van 5 deelnemers vanaf 19 Juli.

 

Meer informatie over het testenpanel en de abonnementen vind je hier.


0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *